لیست اختراعات حسين اسمعيلي
با توجه به محدود بودن منابع نفتي و گران بودن آنها و اثراتي كه تركيبات حاصل از آنها بر سلامتي انسان و محيط زيست دارند، انتظار مي¬رود كه بيوپليمر¬ها جايگزيني براي فيلم¬هاي معمولي باشند و از اينرو توليد فيلم¬هاي بر پايه¬ي مواد نفتي كاهش يابد. طي سال¬هاي اخير، استفاده از بيوپليمر¬ها و بعلاوه توليد آنها از منابع ارزان قيمت جهت مصرف در صنايع بسته-بندي توجه ويژهاي را به خود معطوف نموده است.. توليد از منابع تجديد پذير و ارزان، حداقل اثرات منفي بر ماده بسته¬بندي شده، فرآيند توليد آسان و زيست تخريب پذيري از ويژگي¬هاي منحصر به فرد اين تركيبات به شمار مي¬رود. اكثر مواد غذايي مستعد آلوده شدن به انواع آلودگيهاي ميكروبي و شيمياي هستند، بنابراين حفاظت موادغذايي در برابر اين آلودگي ها يكي از ويژگي هاي مهم صنعت فرآوري موادغذايي است. از طرف ديگر با توجه به تقاضاي روز افزون استفاده از تركيبات زيستي در بسته بندي مواد غذايي و دغدغه كارخانه هاي بسته بندي در رابطه با فساد مواد غذايي و افزايش ماندگاري آنها ، استفاده از تركيبات طبيعي با هدف بهبود عملكرد مواد بسته بندي توجه ويژه اي را به خود جلب نموده است. چرا كه گذشته از خاصيت زيست تخريب پذيري اين مواد، خواص آنتي باكتريالي و همچنين نداشتن اثرات سوء بر سلامتي مصرف كنندگان از ديگر مزاياي اين مواد مي¬باشد.
آنچه كه بلافاصله پس از توجه به گارگاه هاي شيشه گري سنتي كشورهاي اروپايي ذهن را به خود مشغول مي كند، اين سوال است كه «آيا مي توان چنين محصولاتي را در ايران توليد نمود؟». براي پاسخ مثبت به اين سوال و سوالات مرتبط بايد جزعيات زيادي در زمينه تجهيزات و محيط ساخت چنين محصولاتي مورد بررسي قرار گيرد. بهينه سازي تجهيزات كارگاه هاي سنتي شيشه گري راهي است تا بتوان معايب موجود را به ميزان بسيار زيادي مرتفع ساخت. طراحي كوره برقي خاص با قابليت اجراي تكنيك معرق و ساير تكنيكهاي ، با همان ويژگي ها و اصالت توليدات در كوره هاي سنتي ايده ايست كه مورد توجه قرار گرفت. با در نظر گرفتن شرايط متفاوت توليد آبگينه سنتي در ايران، استفاده از كوره اي برقي با تنوع محصول و تنوع تكنيك نسبت به كوره هاي موجود در بازار، به منظور توليد محصولاتي كه به شيشه گري سنتي منسوب هستند، گامي مهم در رفع نواقص توليد آثار هنري و محصولات آبگينه خواهد بود. به منظور رسيدن به اهداف مد نظر، مراحل طراحي و ساخت كوره جديد در پنج بخش به شرح زير تقسيم شد: 1. فرايند برنامه ريزي 2. فرايند مطالعه، تحقيق و جمع آوري اطلاعات اولي 3. نتيجه گيري و طبقه بندي اطلاعات 4. فرايند طراحي 5. ساخت و مونتاژ كلمات كليدي : كوره سنتي شيشه گري – كوره برقي فيوز – كوره تركيبي با توجه به شرايط و مشخصات كوره هاي سنتي شيشه گري و كوره هاي همجوشي متداول در ايران، ساخت اين محصولات با مشكلاتي همراه است كه عبارتند از: فضاي كارگاه هاي شيشه گري سنتي در ايران به هيچ وجه معيار هاي استاندارد مربوط به يك كارگاه مناسب را ندارد. كوره هاي سنتي شيشه گري در ايران بسيار ابتدايي بوده و تغييرات صورت گرفته چندان تأثير گذار نبوده است. استادكاران شيشه گري در ايران به دليل منسوخ شدن اين تكنيك معرق شيشه، توانايي ساخت چنين محصولاتي را ندارند. شرايط حاكم برگرمخانه كارگاه هاي سنتي، خود عامل ايجاد تنش در محصولات مي باشند. كوره هاي فيوز از ارگونومي مناسبي براي تغذيه و تخليه كوره ، برخوردار نيستند. در كوره هاي فيوز متداول، اجراي كامل تكنيك معرق شيشه و اكثر تكنيكهاي سنتي شيشه گري امكانپذير نيست. از سويي ديگد شرايط مناسب كارگاهي و تجهيزات شيشه گري سنتي در اروپا احساس نياز به طراحي كوره اي تركيبي براي تكنيكهاي فوتي و فيوز را از بين مي برد و بسياري از انواع كوره ها با عملكرد هاي متفاوت ، صرفا براي توليد يك نوع محصول ساخته شده و به كار گرفته مي شوند. اما در ايران ايجاد شرايط مذكور ميسر نيست و يا هزينه بسيار سنگيني را به توليد كننده تحميل مي نمايد. در كوره جديد با تركيب توانايي هاي كوره هاي سنتي(دمي) و كوره هاي برقي، نقاط ضعف كوره ها پوشش داده مي شود. كوره جديد برقي است تا نقاط ضعف كوره هاي سنتي را نداشته باشد و در عين حال از قدرت مانور كوره هاي سنتي نيز سود مي برد.
در انتقال خون براي جداسازي پلاسما خون از خون كامل ابتدا از روش سانتريفيوژ سنگين استفاده مي شود و سپس كيسه حاوي فرآورده هاي خوني را درون پلاسما اكستراكتورهاي مخصوص قرار ميدهند و تحت فشار پلاسما از كيسه اصلي به كيسه جانبي انتقال مي يابد. يك سنسور سنجش وزن مقدار پلاسما انتقال داده شده از كيسه اصلي را به كيسه جانبي اندازه گيري ميكند و هنگامي كه ميزان پلاسما در كيسه جانبي به حد تعيين شده رسيد توسط يك كلامپ اتوماتيك مسير بسته ميشود. اگر اولويت با وزن پلاسما نباشد توسط سنسور رنگ، سطح پك سل موجود در كيسه اصلي سنجيده ميشود و مقدار پلاسما باقي مانده در پكسل برابر با سطحي است كه كاربر تعيين ميكند و زماني كه پكسل به آن سطح رسيد كلمپ اتوماتيك مسير انتقال پلاسما را از كيسه اصلي به كيسه جانبي قطع ميكند.
موارد یافت شده: 3